Ga naar de inhoud

Het internet mooier maken

Wij willen het internet mooier maken. Dat doen we met websites, met content en met applicaties. Of we nu teksten schrijven, pagina’s designen of programmeren: het eindproduct moet mooier en beter zijn dan voordat wij erbij kwamen. Dit doen we met een divers team van gedreven frontend-ontwikkelaars, backend-developers, designers, contentmarketeers en projectmanagers.

OVER WIJ ZIJN WEB
Wij zijn WEB bestaat uit drie losse labels, elk met hun eigen focus en kracht. Zo helpt Warempel klanten met hun contentmarketing, optimaliseert Exapps bedrijfsprocessen met webapplicaties en mobiele apps, en ontwerpt en ontwikkelt BIG FAT Internet vette websites die indruk maken. Wij zijn WEB heet niet zomaar zo; wij zíjn namelijk het web. Wij zijn de content, wij zijn de techniek en wij zijn de voorkant. Wij ademen internet. Wij zijn het internet. Wij zijn WEB.

OVER ONZE MENSEN
Je vindt niet snel een bedrijf waar zóveel collega’s ook vrienden zijn. En waar velen als stagiair zijn begonnen en na het afstuderen nergens anders meer wilden werken. We zijn er trots op dat meerdere collega’s hun tienjarig werkjubileum bij ons vierden en als het aan ons ligt zullen er nog heel wat feestjes volgen. Wij zijn er voor elkaar, ook buiten kantooruren. Wij willen het beste voor elkaar én vertellen elkaar gewoon hoe het zit. Geen gedoe, wel veel lol.

OVER ONZE WERKWIJZE
Wij combineren inlevingsvermogen met harde feiten. Wij houden je hand vast, maar weten ook wanneer deze los te laten. We doen onderzoek zónder onderbuikgevoel of aannames. Combineren goede ideeën met de juiste tools. Door onze expertises handig te combineren, de klant te prikkelen én te ondervragen stippelen we online het pad uit dat voor de klant en zijn doelgroep werkt. Wij denken niet in pixels, code of budget, maar kruipen in de huid van de gebruikers. Pas als we weten tegen wie we praten, waar én wanneer we onze mond mogen opendoen, is het tijd voor actie. En dat betekent bij ons: het internet mooier maken!

Samen met onze klanten werken wij aan de mooiste projecten. Hierbij gaan wij áltijd voor een langdurige samenwerking. Zo hebben wij sommige klanten al meer dan eens geholpen aan een vette, nieuwe website. Of we ontwierpen voor klanten niet alleen een nieuwe site, maar we verzorgden ook de content én koppelden achter de schermen systemen aan elkaar. Dat is het mooie van Wij zijn WEB; we hebben álles in huis.

NOG MÉÉR WETEN?
Kijk vooral eens rond op de websites van onze drie labels. Lees de blogs, bekijk de cases en zie welke collega’s voor welk label werken. Voor je het weet sta jij ertussen!