Ga naar de inhoud

WERKEN BIJ WIJ ZIJN WEB

Wij ontwikkelen en ontwerpen websites, we maken (web)applicaties en we produceren content. Wij ademen dus internet. Sterker nog, wij zíjn het internet. Wij zijn WEB.

Vanuit drie zelfstandige, doelgerichte labels maken wij het internet beter, mooier en toegankelijker voor iedereen. Elk label doet dat op zijn eigen manier: Warempel verzorgt contentmarketing, Exapps maakt maatwerksoftware, webshops en webapps en BIG FAT Internet ontwerpt en ontwikkelt websites.

We groeien hard én we zijn ambitieus. Zien we jou snel?

Lees ons verhaal

Wij werken
voor klanten
met passie

Wij werken
voor klanten
met een visie

Wij werken
voor klanten
met een doel

Wij werken
voor klanten
met karakter

Next
WIJ ZIJN GEK OP INTERNET
Wat ken jij?
Je kent er:
Wow, we zijn jaloers. Je kent nog niet alle internetklassiekers – en er is niets leuker dan deze voor ’t eerst te zien. Oh, we gaan nog zó veel met jou delen.
Het internet is voor jou nog één grote ontdekkingsreis. Maar no worries; we nemen je graag mee op reis door de wondere wereld van het wereldwijde web.
Je kent je klassiekers, maar er valt óók nog genoeg te ontdekken. Gelukkig maar, want we kunnen niet wachten om onze kennis met jou te delen.
We zien het al. Je bent al nét zo’n internetgekkie als wij. Maar hé, een beetje gek is oké. Toch?
Wow, jij hebt het internet uitgespeeld! Respect. En héél fijn voor ons, want dat betekent dat je ons nog iets nieuws kunt laten zien. Toch?
10
Marc, Timo en Jochem
Pascal en Luc
Join us now

Warempel, je wil bij ons werken! Hartstikke mooi. De vacatures vind je tegenwoordig op de website van Wij zijn WEB. Wij maken content (Warempel), applicaties en apps (Exapps) en websites (BIG FAT Internet). Scroll naar onder voor al onze vacatures.